SUPPORTSENTERET

For support ring: 21 69 00 00 eller send e-post til post@seria.no

Legg henvendelse din inn i vårt supportsystem så får du tildelt et saksnummer som du kan bruke for å sjekke status på saken din. Support utover tekniske feil faktureres etter gjeldende timepris. Spør oss gjerne om supportavtale for ditt nettsted!

Finn løsningen på ditt spørsmål her:

Hjelp til redigering i SERIAPublisher

Innlogget i Seria Publisher finner du en Hjelp-knapp øverst til høyre på siden. Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om redigering i Seria Publisher.

Nettleserstøtte

For å redigere nettsiden din med SERIAPublisher må du bruke Firefox eller Chrome for Mac, og Internet Explorer, Firefox eller Chrome for Windows.

Innlogging - PopUp-blokkere

Det typiske problemet hvis man sliter med innlogging er at man har en såkalt "popup-blokker" på maskinen. Det er flere av disse, og det kan av og til være vanskelig å finne ut av hvilke blokker de forskjellige har.

Mange nettlesere har innebygd popup-blokkering. Her følger en liste om hvordan du tillater popuper i forskjellige nettlesere:

Så er det tredjeparts løsninger for popup-blokkering:

Her er en link med bilder som forklarer hvordan disse tredjeparts popup-blokkere deaktiveres: http://www.you-niversity.com/help/popup/popups.htm

Oppsett av e-post

Har du fått e-post-kontoer av oss når du har kjøpt en nettside, så driftes disse av en tredjeparts leverandør (Domeneshop). Har du problemer med e-post kan du ringe Domeneshop på telefon 03333. Under finner du oppskrifter på de fleste e-postrelaterte spørsmål:

Hvordan leser jeg epost?
Hvordan leser jeg epost med Outlook?
Hvordan leser jeg epost med Outlook Express?
Hvordan leser jeg epost med Windows Mail?
Hvordan leser jeg epost med Apple Mail?
Hvordan leser jeg epost med iPhone/iPod Touch?
Hvordan leser jeg epost med Thunderbird?
Hvordan leser jeg epost med Opera?
Hvordan leser jeg epost med webmail?

Glemt brukernavn og passord på e-post

I innloggingsboksen klikk på glemt passord, så vil et nytt bli sendt til din e-post adresse.