SPONSORAVTALER

 

2012 - Gatemagasinet Ekko

I 2012 sponser vi gatemagasinet Ekko sammen med design- og kommunikasjonsbyrået Riktig Spor AS i Bodø. En uavhengig stiftelse med representanter fra Røde Kors og Kirkens Bymisjon står bak initiativet til gatemagasinet i Bodø og Salten. Et flott tiltak som vi ønsker å bidra til skal bli en suksess!

Andre nettsider vi har sponset helt eller delvis er:

Bodø/Glimt

Vi støtter Bodø/Glimt med nettsider og interaktive tjenester. Samarbeidet med Bodø/Glimt har eksistert i flere år og fortsetter også i 2012 - vi er stolte av fotballklubben i våre hjerter! Webdesign er laget av design- og kommunikasjonsbyrået mpDesign i Bodø.
www.glimt.no

BHK - Bodø Håndballklubb

Både i 2007 og i 2011 sponset vi nettsider til BKH - Bodø Håndballklubb. Heia BHK! 
De nyeste nettsidene er designet av Whitefox AS i Bodø. 
www.bhk.no

Bodø i vinden - www.bodo.no

Omdømmeprosjektet Bodø i vinden skal gjennom lokal mobilisering og nasjonal posisjonering fronte Bodø-regionen som et attraktivt bo -og arbeidssted med mål om økt befolkningsvekst og lokal stolthet. Som partner har Seria delsponset arbeidet med nettsiden og andre webbaserte tjenester for Bodø i vinden.
www.bodo.no

Innstranden idrettslag

I 2009 sponset vi Innstanden Idrettslag med nye nettsider. Innstrandens IL (IIL) er blant Nord-Norges tre største idrettslag, stikkord er mange medlemmer, stor bredde, høy aktivitet, store arrangement og idrett for alle.
www.iil.no